Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021

Ομιλητές

Oμιλητές

Opening Keynote Speaker Γιώργος Γιαγλής Όταν το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τμήμα, το οποίο θα εκπαιδεύει στους σπουδαστές στις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και το IoT, πρότεινε στο Γιώργο Γιαγλή να αναλάβει τη διεύθυνσή του, αφήνοντας πίσω του τη θέση του καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Keynote Speaker Νίκος Χριστοδούλου Ο Νίκος Χριστοδούλου είναι Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης και του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία σε προγράμματα μετασχηματισμού και έργων στρατηγικής Πληροφορικής.
Keynote Speaker Γιάννης Κάλφογλου Ο Γιάννης Κάλφογλου συντονίστηκε με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης από τη δεκαετία του 90, με αποτέλεσμα να βιώσει ένα μεγάλο μέρος της εξέλιξης της. Ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όπου και εργάστηκε ως leading researcher στο τμήμα έρευνας τεχνητής νοημοσύνης.
Keynote Speaker Luis Novella Ο Luis Novella υλοποιεί έργα blockchain, τα οποία αυτήν την περίοδο σχετίζονται κυρίως με τον τομέα των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και της ενέργειας. Ήδη αρκετές από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται έχουν περάσει στη φάση πιλοτικών, αλλά και πλήρως λειτουργικών εφαρμογών.
Keynote Speaker Robert Falkowitz “How does Kanban Support Service Management Agility”.Με αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε το Φεβρουάριο του 2018, ο Robert Falkowitz επιβεβαιώνει τη φήμη του ως ένας από τους πιο ενημερωμένους συμβούλους στον τομέα του Service Management, παρά το γεγονός ότι η καριέρα του στον τομέα αυτό ξεκίνησε τη δεκαετία του 80.
Keynote Speaker Mike Edwards To Cloud Standards Custome Council έχει συντάξει μια από τις πιο πρόσφατες μελέτες που αφορούν το cloud mobility http://www.cloud-council.org/press-release/01-16-18.htm και ο Mike Edwards ήταν βασικός συμμέτοχος στην συγγραφή της.
Keynote Speaker Ahmet Akdag Με περισσότερα από 20 έργα στο ενεργητικό του, μεταξύ των οποίων και ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Interamerican, ο Ahmet βοηθά τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν Agile διαδικασίες με μεθοδολογίες, όπως οι Scrum και Kanban.
International Case Study Frantisek Kohout Ο Frantisek είναι ο επικεφαλής του τομέα Platform Support & Innovation της DP DHL και ένας από τους βασικούς συμμέτοχους σε αυτήν την επιτυχία, η οποία ξεκίνησε από το σχεδιασμό ενός παγκόσμιου ServiceNow Competence Center, το οποίο διαχειρίζεται μια διεθνή ομάδα με παρουσία σε Τσεχία, Γερμανία, Μαλαισία, Κόστα Ρίκα και Ινδία.
International Practitioner Mathias Traugott Στη δεκαετία του 90, ξεκίνησε την καριέρα του ως υπεύθυνος για το τμήμα flight handling services της Swissair και στη συνέχεια ανέλαβε τον ευρύτερο ρόλο Customer Care for the IT στην ίδια εταιρεία.
Άγης Ανδρέου Ο Άγης είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι κάτοχος MSc στην Πληροφορική (AI Specialization) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και σήμερα είναι υποψήφιος Διδάκτωρ σε Deep Learning στο DUTH.
Παναγιώτης Γκολέμης Ο Παναγιώτης Γκολέμης, έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής. Εργάζεται στη Cisco, ως Datacenter Consulting System Engineer, από το 2008, και είναι υπεύθυνος για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.
Νικήτας Δεσποτίδης Έχει διατελέσει για πάνω από 20 έτη σε τεχνικές, εμπορικές και διοικητικές θέσεις αυξανόμενης ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρίες τεχνολογίας & υπηρεσιών πληροφορικής, καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως οι Group Bull, Digital (DEC), Compaq, Hewlett-Packard, Ernst & Young (ΕΥ).
Γιώργος Κουρής O Γιώργος Κουρής είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στα Οικονομικά. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MBA) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Cardiff University, UK. Έχει εργαστεί 13 χρόνια στις πωλήσεις καταναλωτικών προϊόντων σε πολυεθνικές εταιρείες.
Παναγιώτης Κουρής Ο Παναγιώτης Κουρής γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του, εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Πληροφορικής OFFICE LINE ΕΠΕ, η οποία το 2009 μετατράπηκε σε ΑΕ, οπότε και ανέλαβε την εταιρεία ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι και σήμερα, καθιστώντας την ως μία εδραιωμένη Ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας.
Χάρης Λιναρδάκης Ο Χάρης Λιναρδάκης είναι υπεύθυνος για τις λύσεις cloud της ΙΒΜ για Ελλάδα και Κύπρο από το 2015. Στο πλαίσιο του ρόλου του, βοηθάει εταιρείες στην Ελλάδα και στην Κύπρο να αξιολογήσουν την ετοιμότητα τους για τη μετάβαση στο cloud, να αναπτύξουν στρατηγικές υιοθέτησης του και να ενδυναμώσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
Βασίλης Μασούλας Διακεκριμένος COO και διοικητής στρατηγικών αλλαγών, με πολύχρονη διεθνή εμπειρία στην ηγεσία και καθοδήγηση πολυεθνικών εταιρειών και ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένων των Microsoft, Shell, Cablel, ElvalHalcor, DHL, BP).
Κρικόρ Μαρουκιάν Ο Κρικόρ Μαρουκιάν ως Sr IT service management consultant στην Microsoft Hellas για την κεντρική & ανατολική Ευρώπη (CEE Region), ειδικεύεται στην ανάλυση IT αρχιτεκτονικών, στο σχεδιασμό στοχευμένων ITSM πρακτικών καθώς και την υιοθέτηση αυτών από οργανισμούς.
Δημήτρης Μητρογιάννης Ο Δημήτρης εργάζεται ως Software Architect, με 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής στη διεθνή αγορά. Ασχολείται με την αρχιτεκτονική λογισμικού και δεδομένων, την εξόρυξη δεδομένων, την ανάκτηση πληροφοριών και τη μηχανική μάθηση.
Αντώνης Σταματόπουλος Ο Αντώνης Σταματόπουλος έχει τη θέση του Commercial Director για το Value Added Distribution της εταιρίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κατέχει τους μεταπτυχιακούς τίτλους Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και Quest MiniMBA του ALBA.
Μάριος Συντιχάκης Από το 1993 έχει εργαστεί ως Μηχανικός Λογισμικού, Ερευνητής, Επικεφαλής Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων. Παράλληλα, από το 2004 ως το 2010, δίδαξε Προγραμματισμό και Δομές Δεδομένων στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Συντονιστής Panel Μιχάλης Μωραϊτης Ο Μιχάλης Μωραϊτης έχει τη θέση του Board Member στη "The European CIO Association" στις Βρυξέλλες, Board Member & Founding Member του Hellenic CIO FORUM, Board Member του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και CIO στον όμιλο Θεοχαράκη.
Panelist Σωτήρης Αναστασόπουλος Ο Σωτήρης Αναστασόπουλος εργάζεται περισσότερα από 15 χρόνια στην Πληροφορική και τον Όμιλο ΟΤΕ, με μεγάλη εμπειρία στη λειτουργία Data Centers και ΙΤ Operations.
Panelist Θεοχάρης Βουτσάς Πριν ξεκινήσει την καριέρα του στον τραπεζικό τομέα, ο Θεοχάρης Βουτσάς εργάστηκε στην IBM, αρχικά ως τεχνικός σύμβουλος σε συστήματα AS/400 και στη συνέχεια ως προϊστάμενος τεχνικής υποστήριξης.
Panelist Γιώργος Δημητριάδης Ο Γιώργος Δημητριάδης βρίσκεται από το 2014 στη θέση του διευθυντή επιχειρηματικής μονάδας πληροφοριακών συστημάτων και τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, έχοντας την επίβλεψη μια ομάδας 52 εργαζομένων.
Panelist Γιώργος Κουτίτσας Ο Γιώργος Κουτίτσας ασχολείται εξειδικευμένα και επί σειρά ετών με θέματα λειτουργικής αριστείας και επιχειρησιακού μετασχηματισμού. Έχει βαθιά γνώση του τομέα της διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών και εμπειρία στις μεθοδολογίες και τα εργαλεία επιχειρηματικής ανάλυσης και διαχείρισης Έργων.
Panelist Παναγιώτης Μαστρογιάννης O Παναγιώτης Μαστρογιάννης εργάζεται στην First Data Hellas από το 2005 οπότε και ανέλαβε το τμήμα διαχείρισης συστημάτων στα Datacenter της εταιρείας. Έχοντας την ευθύνη του σχεδιασμού των υποδομών και εφαρμογών της εταιρείας τόσο εσωτερικά προς τους χρήστες, όσο και προς τους πελάτες της εταιρείας στο χρηματοοικονομικό και ευρύτερο τραπεζικό τομέα, έχει αναλάβει και υλοποιήσει λύσεις της εταιρείας σε EMEA επίπεδο.

  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
EY
IBM
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR